Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 12 augustus 2009

Hij is er: World Clock 4.6.4

Wel potverdorie. We hadden zo afgesproken dat we in ruil voor wat aandacht nooit meer iets zouden horen van MaBaSoft. Wie schetste onze verbazing toen daar wederom een persbericht in de redactiemail zat over World Clock. Versie 4.6.4 dit keer.

Afijn, je vraagt je zo onderhand af wat er nog verbeterd kan worden aan dit geweldig programma. Maar MaBaSoft laat je keer op keer versteld staan. Wat ze nu weer hebben gepresteerd:

[textquote]”Daylight-saving time information for Egypt has been updated. Due to Ramadan which this year starts on August 22, Egypt decided to anticipate the end of daylight-saving time from September 25 to August 21.”[/textquote]
Allemaal downloaden deze kritieke update! Opdat we nooit meer van ze zullen horen.

Reageer op artikel:
Hij is er: World Clock 4.6.4
Sluiten