Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 11 augustus 2009

Het matte beeldscherm is terug!

Hier een bericht voor alle DTP’ers, filmeditors en kleurpuristen. Hij is terug! We hebben het dan natuurlijk over het matte beeldscherm op de MacBook Pro.

Sinds de introductie van de unibody MacBooks heeft het matte scherm plaats moeten maken voor een glossy scherm. Dit tot grote treurnis van velen. Duizenden mensen ondertekenden zelfs een online petitie voor de terugkeer van het matte scherm.

Apple heeft zijn nederlaag nu toch toegegeven door heel stiekempjes de optie toe te voegen voor een ‘ontspiegeld beeldscherm’ voor de MacBook Pro. Deze optie kost je 45 euro en 1 cent. Kies je hiervoor dan krijgt het scherm wel een zilveren frame, net zoals bij bij de MacBook air.

Eén nadeel, de optie voor een mat scherm is niet beschikbaar voor een 13″ MacBook Pro. Blijkbaar is deze toch niet Pro genoeg.

Met dank aan alle tipgevers.

Reageer op artikel:
Het matte beeldscherm is terug!
Sluiten