Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 8 augustus 2009

Apple support overtroeft concurrenten

LAPTOP Magazine heeft haar jaarlijke belronde er weer op zitten. Ook ditmaal hebben zij namelijk de ondersteuning voor laptops onderzocht bij 10 computerfabrikanten. Te weten: Acer, Apple, ASUS, Dell, Fujitsu, Gateway, HP, Lenovo, Sony en Toshiba.

De uitslag is gunstig voor Apple. Zij staan namelijk op de eerste plek als het aankomt op ondersteuning via de telefoon of het internet. “Apple has consistently offered some of the best Web and phone support of any computer vendor, and this year was no different. Its Web site is brimming with well-ordered FAQs, query-based search, and PDF manuals. Refined searches by notebook serial numbers were a time saver.”

Kleine kritische noot is er wel. Apple is een van de weinigen die slechts 90 dagen gratis telefonische ondersteuning biedt. Dit terwijl de concurrentie dit genereus een heel jaar biedt. Het is overigens niet de eerste keer dat Apple bovenaan dit lijstje verschijnt. Ook in 2007 en 2008 had Apple de beste ondersteuning volgens LAPTOP Magazine.

Zijn OMT-lezers ook tevreden over de ondersteuning die Apple biedt aan laptopkopers?

Reageer op artikel:
Apple support overtroeft concurrenten
Sluiten