Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 25 augustus 2009
Leestijd: 1 minuut

Apple komt met twee nieuwe ‘Get a Mac’ afleveringen

Recent verraste Microsoft met een nieuwe commercial, waarin te zien is hoe een hippe, jonge meid op zoek was naar een flinke notebook voor een scherpe prijs. Apple werd in deze clip opzij geschoven door zijn hoge prijs in het lage prijs segment van de notebook markt. In ‘Get a Mac’ aflevering “Top of the Line”, komt Apple met een gepast antwoord. Indirect geeft Apple toe aan de kritiek van Microsoft, door nu de Mac-PC vergelijking te maken met het top-segment en het goedkope segment geheel te negeren.

In de tweede nieuwe aflevering “Surprise” is te zien hoe ‘PC guy’ een nieuwe list heeft bedacht. Ditmaal uitgevoerd met succes. De nieuwe afleveringen zijn hier terug te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.