Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 26 augustus 2009
Leestijd: 0 minuten

Apple Genius laat klant arresteren

Raymond Miller had wat problemen met zijn Mac. Thumbnails van fotocollecties werden overschreven door andere foto’s. Hij kwam niet achter de oorzaak en ging daarom naar de Genius Bar in de lokale Apple Store van Stamford.

De betreffende genius wilde Raymond graag helpen, ware het niet dat de tafereeltjes op de foto’s meisjes van 10- tot 13-jarige voorstelden in compromitterende houdingen. De genius heeft vervolgens stiekem de politie gebeld waarna Raymond Miller is gearresteerd. De PowerMac G5 is in beslag genomen en de woning van Raymond is doorzocht.

Raymond Miller wacht bij veroordeling een celstraf van minimaal 5 jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.