Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 9 juli 2009

Update: Safari 4.0.2

Onder het appeltje in de menubalk op je Apple én in het Apple Software Update programma in Windows tref je een update aan voor Safari. Safari 4.0.2 wordt aanbevolen voor alle Safari-gebruikers. Volgens Apple verbetert het de stabiliteit van de Nitro JavaScript-engine en is het voorzien van de laatste compatibiliteits- en beveiligingsupdates.

Wanneer je naar de gedetailleerde lijst met fixes kijkt worden vooral hackers minder blij van deze update. cross-site scripting aanvallen worden afgewend en stoute websites kunnen geen programmacode meer uitvoeren op je Mac door gebruik te maken van een bug die het geheugen corrumpeert.

De update is beschikbaar voor Mac OS X 10.4 Tiger, 10.5 Leopard, Windows XP en Windows Vista.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Update: Safari 4.0.2
Sluiten