PfBee
PfBee Nieuws 1 juli 2009
Leestijd: 1 minuut

Stealth MacBook Pro

Apple geeft je bij de aanschaf van een MacBook Pro niet erg veel mogelijkheden om hem te personaliseren, op enkele hardware upgrades na. Dit betekent echter natuurlijk niet dat dit niet mogelijk is. Een van de bedrijven die al enkele jaren gepersonaliseerde MacBooks, en andere producten zoals iPhone’s en Blackberry’s aanbiedt, is het Amerikaanse Colorware. Je kan hier je MacBook volledig naar je eigen smaak ontwerpen. Dus als je graag een paarse klep met een oranje handsteun wilt is dit geen probleem.

Colorware heeft nu een wel heel speciale MacBook Pro in de aanbieding, een volledig matzwart model dat ze de ‘Stealth’ hebben genoemd. De Stealth is een 15-inch unibody MacBook Pro met een speciale matzwarte coating waardoor de computer lekker zacht zou moeten aanvoelen. De specificaties zijn in ieder geval indrukwekkend, hij wordt geleverd met een 3.06 GHz processor, 8 GB ram, 256GB SSD en een mat scherm. Zoals wel vaker bij Colorware is echter ook het prijskaartje indrukwekkend. De Stealth, waarvan er overigens maar tien zullen worden gemaakt, moet namelijk niet minder dan $5999 opleveren. Mooi zijn heeft immers zo zijn prijs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.