Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 9 juli 2009
Leestijd: 1 minuut

Rabobank internetbankieren werkt weer in Safari

Al enige tijd werd in de OMT-community geklaagd over Rabobank Internetbankieren via Safari. Het gaf onverwachte errors en sommige pagina’s werden niet goed geladen. De enige oplossing om tijdig je huur of hypotheekrente over te maken was uitwijken naar Firefox.

Vandaag heeft de Rabobank echter tegenover One More Thing bevestigd dat er een fix is doorgevoerd in de website van de Rabobank waardoor Internetbankieren via Safari weer werkt. Het gerucht dat Safari 4.0.2 de problemen zou hebben opgelost is dus niet juist. Persvoorlichter Kees Nanninga geeft zelfs aan dat het ondersteunen van Safari en Apple officieel beleid is bij de Rabobank.

Er is gelukkig een hoop gebeurd sinds 1998

Happy banking!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rabobank internetbankieren werkt weer in Safari
Sluiten