PfBee
PfBee Nieuws 1 juli 2009
Leestijd: 1 minuut

Op zoek naar Apple voorkennis?

Als jij ook altijd al maanden voor het volgende Apple-event aan het speculeren bent over mogelijke nieuwe producten en eigenlijk niet kan wachten op de definitieve aankondiging heeft Apple nu de ideale vacature voor jou online gezet. De mannen uit Cupertino zijn namelijk op zoek naar een 3D-modeler om 3D-modellen te maken van hun conceptproducten.

Exclusieve voorkennis van nieuwe Apple producten komt helaas niet zomaar aanwaaien en je zal dan ook ervaring moeten hebben met CAD en natuurlijk bereid moeten zijn om naar Californië te verhuizen. Daarnaast maakt de HR-afdeling van Apple ook nog eens duidelijk dat het geen opstap is richting een design baan en het binnen afzienbare tijd opvolgen van Jonathan Ive lijkt dus niet tot de mogelijkheden te behoren. Hoewel de echte Apple-liefhebber dit natuurlijk allemaal voor lief neemt als hij enkele maanden eerder dan de rest van de wereld weet hoe de volgende iPhone eruit gaat ziet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.