Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 14 juli 2009

Office 2010… The Movie?

Gisteren maakte Microsoft bekend dat de aankomende Office 2010 suite voor Windows een gratis online variant zal hebben die ook op de Mac gebruikt kan worden in Safari en Firefox. Nu mag dat misschien goed nieuws zijn, erg spannend en sexy is het niet. Om Office 2010 wat meer cachet te geven heeft Microsoft filmmaker Dennis Liu een flinke zak geld gegeven om er een spetterende filmtrailer voor te maken, inclusief dramatische paperclip-flashback.

Voor wie dit allemaal te weinig Apple relevantie heeft: filmmaker Dennis Liu is een overtuigd Mac gebruiker en heeft zijn liefde voor Apple eerder betuigd in een Office for Mac video en zijn beroemde Do It Again muziekvideo die in zijn geheel gemaakt is met Mac OS X Leopard. We moeten het Microsoft nageven: ze weten goed waar ze hun talent vandaan moeten halen.

Reageer op artikel:
Office 2010… The Movie?
Sluiten