Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 24 juli 2009
Leestijd: 1 minuut

Microsoft past reclame aan na klagen Apple

Microsoft heeft haar Laptop Hunters reclames aangepast. Apple had hier om gevraagd. In de reclames draait alles om de vergelijking tussen dure Apple MacBooks en de voordelige Windows laptops.

Apple neemt een prominente plek in in de reclamereeks. In iedere aflevering wordt een MacBook overwogen, maar afgewezen op grond van de hoge prijs. De genoemde prijzen van de MacBooks waren echter van oude modellen. In de aangepaste versies worden de prijzen achterwege gelaten

“We slightly adjusted the ads to reflect the updated pricing of the Mac laptop shown in the TV advertisement. This does not change the focus of the campaign, which is to showcase the value and choice of the PC.” Aldus een voorlichter van Microsoft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Microsoft past reclame aan na klagen Apple
Sluiten