Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 22 juli 2009

Levertijd iPhone wordt langer

T-Mobile heeft de levertijden van de iPhone aangepast. De oorzaak wordt enerzijds gezocht in de grote populariteit van de iPhone en anderzijds in het feit dat de iPhone 3GS binnenkort in nog meer landen te koop zal zijn. Gisteren kondigde Apple aan dat de iPhone in het vorige financiële kwartaal meer dan 5 miljoen keer over de toonbank ging.

[textquote]”Door het grote succes verwachten wij dat de beschikbaarheid van toestellen terug zal lopen en dat leveringen langer op zich laten wachten. Hierdoor kan een levertijd van circa 8 weken ontstaan. Voor klanten die reeds een iPhone 3GS hebben besteld en op dit moment wachten op hun aankoop, blijft de reeds gecommuniceerde levertijd van kracht.”[/textquote]
De levertijd geldt overigens alleen voor de iPhone 3GS. De iPhone 3G is gewoon uit voorraad leverbaar.

Reageer op artikel:
Levertijd iPhone wordt langer
Sluiten