Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 30 juli 2009

De eerste foto van Steve ‘back in action’

TMZ, de website die ons ook als eerste de dood van Michael Jackson bracht, heeft een nieuwe scoop. Dit keer geen overlijden, maar een teken van leven: een foto van Steve Jobs op weg naar een auto die geparkeerd staat voor het hoofdkantoor van Apple op Infinite Loop 1 in Cupertino.

Steve is de afgelopen maanden niet aangekomen, maar ter geruststelling voor de hypochonders onder ons ook niet verder afgevallen.

Volgens de reacties op TMZ wordt Steve op de foto vergezeld door een bodyguard, maar OMT weet beter. Het betreft hier Jonathan Ive, Senior Vice President of Industrial Design. Hij naast de treffende gelijkenis, draagt hij namelijk dezelfde schoenen als tijdens de MacWorld Keynote 2008.

Reageer op artikel:
De eerste foto van Steve ‘back in action’
Sluiten