Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 24 juli 2009
Leestijd: 1 minuut

Apple Store Parijs officieel bevestigd

Al meer dan een jaar gingen er geruchten rond maar nu is het bericht officieel bevestigd: Parijs krijgt een Apple Store. CFO Peter Oppenheimer maakte deze week het nieuws bekend tijdens de presentatie van de afgelopen kwartaalcijfers. De winkel zal ruim voor de feestdagen van 2009 geopend worden. In totaal zullen er wereldwijd 25 Apple Store geopend worden in het huidige fiscale jaar.

De locatie van de Apple Store in Parijs is niet bekend gemaakt, maar welingelichte bronnen vermoeden dat de winkel gebouwd zal worden in het chique ondergrondse winkelcentrum waar de Pyramide van het Louvre toegang toe geeft. ‘intensief speurwerk‘ door de OMT redactie lijkt dit te bevestigen. Tegelijkertijd blijft Apple hard doorklussen aan een tweede winkel in Parijs, op de Rue Halévy.

Daarmee blijven er nog 23 Apple Store over voor dit jaar. Zouden wij er daar één van krijgen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple Store Parijs officieel bevestigd
Sluiten