WWDC keynote op OMT en iPhoneclub

Komende maandag gaat Apple’s Worldwide Developers Conference van start met de traditionele keynote. OMT en iPhoneclub zullen ook deze keer weer gezamenlijk verslag doen. Vanaf maandagavond zitten we klaar voor een live videostream vanuit Studio Statensingel in Rotterdam waar we om 18:00 uur van start gaan met de voorbeschouwing. Om 19:00 uur begint de keynote.

Geen tijd om te kijken? Er is een liveblog waarmee je alle ontwikkelingen kunt volgen.

De video-uitzending en liveblog zullen op beide sites te zien zijn. De juiste link vind je maandagavond ook terug op de homepages van beide sites:

Natuurlijk kun je zelf ook meepraten: chat mee in iChat via de chatgroep ‘omtlive’ (zit deze vol, dan kun je in ‘omtlive1’, ‘omtlive2’, enz. terecht). Windows-gebruikers kunnen via de genoemde kanalen ook meepraten als ze AIM geïnstalleerd hebben.

Tijdens de keynote van de WWDC worden meer details over Mac OS X 10.6 Snow Leopard en iPhone OS 3.0 verwacht. De kans is groot dat er ook nieuwe hardware wordt onthuld, waaronder de nieuwe iPhone(s). Vice-president Worldwide Product Marketing Phil Schiller zal samen met andere Apple-topmensen de presentatie verzorgen. Met onze liveblog en videostream zit je bovenop de gebeurtenissen.

Mis het niet!

Reageer op artikel:
WWDC keynote op OMT en iPhoneclub
Sluiten