Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 10 juni 2009
Leestijd: 1 minuut

T-Mobile maakt iets meer bekend: de verkooppunten

T-Mobile hanteert als het om informatieverstrekking gaat voor de iPhone 3G S dezelfde strategie als vorig jaar bij de 3G. In kleine beetjes maken ze dingen bekend, waarmee ze zo lang mogelijk in beeld willen blijven.

Gisteren hadden we T-Mobile niet nodig om toch T-Mobile nieuws op de site te hebben. Vandaag zijn we blij met echte officiële informatie: de verkoopkanalen voor de iPhone 3G S.

Met de rijen zal het dit jaar waarschijnlijk meevallen, want het aantal verkooppunten is flink uitgebreid. Naast de T-Mobile Shops en online bij T-Mobile.nl, kun je de nieuwe iPhone ook kopen bij alle Apple Premium Resellers, Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House, GSMWEB.NL, belnu.nl, studentmobiel.nl en Typhone.nl.

Wil je zelf bovenop het iPhone-nieuws zitten, kijk dan op de iPhone minisite van T-Mobile, waarmee ze net als vorig jaar de consument informeren. Ten slotte kun je ook vriendjes worden met T-Mobile op Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
T-Mobile maakt iets meer bekend: de verkooppunten
Sluiten