T-Mobile maakt iets meer bekend: de verkooppunten

Door: Jan David Hanrath - 11 reacties

T-Mobile hanteert als het om informatieverstrekking gaat voor de iPhone 3G S dezelfde strategie als vorig jaar bij de 3G. In kleine beetjes maken ze dingen bekend, waarmee ze zo lang mogelijk in beeld willen blijven.

Gisteren hadden we T-Mobile niet nodig om toch T-Mobile nieuws op de site te hebben. Vandaag zijn we blij met echte officiële informatie: de verkoopkanalen voor de iPhone 3G S.

Met de rijen zal het dit jaar waarschijnlijk meevallen, want het aantal verkooppunten is flink uitgebreid. Naast de T-Mobile Shops en online bij T-Mobile.nl, kun je de nieuwe iPhone ook kopen bij alle Apple Premium Resellers, Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House, GSMWEB.NL, belnu.nl, studentmobiel.nl en Typhone.nl.

Wil je zelf bovenop het iPhone-nieuws zitten, kijk dan op de iPhone minisite van T-Mobile, waarmee ze net als vorig jaar de consument informeren. Ten slotte kun je ook vriendjes worden met T-Mobile op Twitter.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  thenamelessone

  k heb momenteel een iPhone 3G i.c.m. een T-Mobile i300 abonnement (die dus nog loopt t/m juli 2010). Mijn vriendin is contractvrij en kan dus 26 juni een T-Mobile abonnement afsluiten i.c.m. de iPhone 3Gs. Denken jullie dat het mogelijk is dat wij van telefoon switchen (dus mijn simkaart in haar telefoon en visa versa)? Dat zou namelijk voor mij de goedkoopste oplossing zijn!

 • Profielfoto
  spacefreek

  Simlock is meestal alleen voor een provider (niet een spicifieke SIM-kaart), dus ja, dat kan

 • Profielfoto
  Willem92

  http://www.t-mobile.nl/iphone/specificaties.html?WT.ac=sc_iphone2_specs
  Kijk, ze lekken wel erg veel meer zo. Onderaan de nieuwe specs van de 3G S, waaronder 256 (MB) RAM en een 600 MHZ-processor.:P

 • Profielfoto
  Joor

  er staat ook een complete prijslijst op tmobile.nl.
  maar is het hoogste abonnement (duurste) nu duurder en heeft ie meer belminuten, of was dit allemaal al zo. wat me wel stoort, is dat je bellen betaalt per seconde, maar met een minimum van een minuut. maar goed…

  http://www.t-mobile.nl/persoonlijk/media/pdf/productinformatie/prijslijst-iphone.pdf

 • Profielfoto
  Cardigan

  Volgens mij zijn de tarieven, dus ook van het duurste abonnement, hetzelfde gebleven.

  Spacefreak, is het niet zo dat bij activatie van de iPhone de Simkaart aan het toetsel wordt gekoppeld? Anders zou je er ook bijvoorbeeld een Simkaart van een Sim-Only abonnement in kunnen stoppen…

 • Profielfoto
  jasper050

  @ Joor, dat is een prijslijst van 5 januari 2009!!!!

 • Profielfoto
  strigoi

  Op hoeveel Mhz draaide de oude iPhone?

  edit:
  iPhone 3G 412 Mhz
  iPod Touch 2G 532 Mhz
  (bron Macworld)

  Op de 19e weten we het zeker, dan haalt iFixit een iPhone 3G S uit elkaar

 • Profielfoto
  Willem92

  Ik geloof op 400 MHz, even uit mn hoofd gezegd.;)

  edit: 412 Mhz dus

 • Profielfoto
  thenamelessone

  @spacefreek Thx voor de reactie! Op hoop van zegen…

  @Cardigan Ik hoop het dus niet, maar mocht dat het geval zijn dan hoest ik die €120 om de iPhone 3Gs bij T-Mobile de toestel simlockvrij te maken wel op. Mijn huidige iPhone 3G kan dan kosteloos simlockvrij maken aangezien dat na een jaar gratis kan;-)

 • Profielfoto
  MacBoot

  @thenamelessone, ja dat kan maar sociaal is anders :angry:
  zit je vriendin een duur abbonement te betalen voor een ouder model :sealed:

 • Profielfoto
  thenamelessone

  @MacBoot Hahahaha… M’n vriendin neemt sowieso de duurste abonnement, want die kan me toch ’n partij lullen, zeg;-) Daarnaast is ze erg blij met de iPhone 3G, want om de video en voice functies maalt ze niet erg. Het gaat haar voornamelijk om de telefoon/iPod combi, email en webbrowser!