Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 juni 2009
Leestijd: 1 minuut

T-Mobile bouwt hotel voor iPhone 3GS wachtenden

Mogen we u voorstellen: Marco Vos, de eerste (officiële) iPhone 3GS-bezitter van Nederland. Door vanochtend vanaf 04 u. te wachten voor de T-Mobile shop in Almere kon hij om iets na negenen zijn felbegeerde telefoon in ontvangst nemen. Gelukkig voor hem en de ongeveer 100 andere belangstellenden had T-Mobile een hotellounge opgebouwd om het wachten wat aangenamer te maken.

De voorraad van 200 stuks was aan het begin van de middag nog niet op. Toch verwacht T-Mobile bij monde van woordvoerster Pricilla Tomasoa dat alle winkels waar de iPhone 3GS te koop is vandaag door hun voorraad heen zullen raken. De voorverkoop van het toestel was in ieder geval al een succes, zo meldt de mobiele aanbieder. Meer dan 10.000 mensen kochten online een iPhone 3GS.

iPhoneclub.nl meldt dat veel Nederlanders uitgeweken zijn naar België waar Mobistar vanaf vandaag de iPhone 3GS simlockvrij verkoopt. Het bedrijf maakte bekend in eerste instantie Belgen voorrang te willen geven, maar veel Nederlanders lijken toch met een 3GS terug de grens over gegaan te zijn.

Ben jij vandaag op pad geweest op een iPhone 3GS te kopen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.