Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 22 juni 2009

Steve’s eerste woordjes: iPhone 3G S is een hit

Apple heeft vandaag een persbericht uigebracht waarin niemand minder dan terugkerend CEO Steve Jobs bekend maakt dat de verkoop van de iPhone 3G S alle verwachtingen overstijgt. Waar analisten gokten op een verkoop van ongeveer 500.000 stuks tijdens het eerste weekend zijn er niet minder dan 1 miljoen stuks van Apple’s nieuwste model iPhone over de toonbank gegaan, verspreid over het handjevol aan landen waar het toestel al te koop is.

Dat zijn de woorden die Steve zelf gebruikt om het succes kracht bij te zetten. Het persbericht meldt verder niet of dit betekent dat Jobs hiermee weer officieel aan het werk is gegaan.

Reageer op artikel:
Steve’s eerste woordjes: iPhone 3G S is een hit
Sluiten