Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 2 juni 2009

San Francisco nu gratis in je broekzak

Ze boffen toch maar, de gelukkigen die binnenkort afreizen naar de WWDC in San Francisco. Deelnemers worden getrakteerd op een conferentie vol wetenswaardigheden over Mac OS X en iPhone, een keynote speech van Phil Schiller én niet te vergeten de ambiance van één van Amerika’s mooiste steden.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is heeft de gerenommeerde reisboekenuitgever Lonely Planet besloten om ze nog een extraatje toe te stoppen; de complete San Francisco reisgids voor niets op iPhone formaat. Best een aantrekkelijk aanbod voor een zeer uitgebreide reisgids die normaal € 12,99 kost. Lonely Planet San Francisco bestaat (net als de papieren variant) uit veel tekst en foto’s van de stad en alles wat er te doen is. Gecombineerd met een evenementenagenda én een gedetailleerde kaart is het een ideale reispartner in je iPhone. Omdat de reisgids volledig gedownload wordt hoef je niet bang te zijn voor oplopende data-roamingkosten tijdens je verblijf.

Goed nieuws dus voor alle WWDC-gangers op OMT, maar ook voor iedereen die ooit nog eens naar San Francisco wil, want iedereen mag gebruik maken van dit tijdelijke aanbod en mocht de gids bevallen, dan heeft de uitgever nog 40 andere gidsen voor je klaarstaan, tegen betaling, dat dan weer wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
San Francisco nu gratis in je broekzak
Sluiten