San Francisco nu gratis in je broekzak

Door: Koen van Tongeren - 10 reacties

Ze boffen toch maar, de gelukkigen die binnenkort afreizen naar de WWDC in San Francisco. Deelnemers worden getrakteerd op een conferentie vol wetenswaardigheden over Mac OS X en iPhone, een keynote speech van Phil Schiller én niet te vergeten de ambiance van één van Amerika’s mooiste steden.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is heeft de gerenommeerde reisboekenuitgever Lonely Planet besloten om ze nog een extraatje toe te stoppen; de complete San Francisco reisgids voor niets op iPhone formaat. Best een aantrekkelijk aanbod voor een zeer uitgebreide reisgids die normaal € 12,99 kost. Lonely Planet San Francisco bestaat (net als de papieren variant) uit veel tekst en foto’s van de stad en alles wat er te doen is. Gecombineerd met een evenementenagenda én een gedetailleerde kaart is het een ideale reispartner in je iPhone. Omdat de reisgids volledig gedownload wordt hoef je niet bang te zijn voor oplopende data-roamingkosten tijdens je verblijf.

Goed nieuws dus voor alle WWDC-gangers op OMT, maar ook voor iedereen die ooit nog eens naar San Francisco wil, want iedereen mag gebruik maken van dit tijdelijke aanbod en mocht de gids bevallen, dan heeft de uitgever nog 40 andere gidsen voor je klaarstaan, tegen betaling, dat dan weer wel.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Kaki

  Goede datum gekozen… :O

 • Profielfoto
  Nihilist

  Mooie tip: veel dank!

 • Profielfoto
  chariss

  Beetje oud nieuws, ik heb hem al vier dagen. Mooie app trouwens! Hou ‘AppSniper’ in de gaten voor meer aanbiedingen. Bij ‘travelto’ zijn Londen en New York momenteel ook gratis! Minder goed dan Lonely Planet natuurlijk!

 • Profielfoto
  jantje bee

  TE GEK, ik vertrek morgen naar San Francisco, niet voor de WWDC (hoewel ik mijn best ga doen iemand me naar binnen te laten smokkelen).
  ben benieuwd wat de lonely planet te bieden heeft.

 • Profielfoto
  Neptunus

  De gids roept bij mij positieve herinneringen op van onze vakantie vorig jaar!:D

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Als traktatie een speech van Phil Schiller?! lol!

 • Profielfoto
  reven

  Erg sterk! Content is king.
  Vooral de kaart is erg goed.

 • Profielfoto
  longview

  Mooi dat het nu gratis beschikbaar is, maar is het ook de 12,99 waard die het normaal kost?
  Heb namelijk voor veel geld het Mandarin Phrasebook van lonely planet op mn iphone gekocht, maar blijkt vrijwel waardeloos te zijn.
  Ben benieuwd naar jullie ervaringen, is het de hele lonelyplanetgids digitaal?

 • Profielfoto
  rcheduke

  het zijn toch meer dan 12 gidsen ? (12 voor 1st van van 4 pagina’s)

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  Helemaal gelijk rcheduke.