OMT in Tros Radio Online

Klaar voor een beetje borstgeroffel? Komt ie…

Afgelopen maandag heeft OMT samen met iPhoneclub de WWDC keynote van Phil Schiller verslagen in beeld, tekst en geluid. De meer dan drie uur durende live-uitzending is bekeken door 18.000 mensen. Op het hoogtepunt keken er 11.000 mensen gelijktijdig. Dankzij de fantastische service van Ustream ging dit nagenoeg zonder problemen.

De bijna 1.300 abonnees op de SMS-dienst hebben gezamenlijk 11.646 SMS’jes ontvangen en er zijn tijdens de uitzending 2.425 e-mailtjes ontvangen in Studio Statensingel.

Het tekstverslag (liveblog) is live gelezen door bijna 37.000 mensen en in de herhaling hebben inmiddels meer dan 6.500 mensen het keynote-nieuws nagelezen. One More Thing en iPhoneclub samen mochten op maandag bijna 180.000 bezoekers verwelkomen.

Tijdens de uitzending werd tweemaal een prijsvraag georganiseerd. De tweede prijsvraag (hoeveel e-mailtjes heeft studio Statensingel ontvangen tussen 19.00 en 21.00 uur?) is gewonnen door Simon Devos uit Langemark-Poelkapelle in België. Met 1.207 ontvangen e-mailtjes zat hij slechts 6 mailtjes van het werkelijke aantal van 1.213 mailtjes af. Hij wint net als Ruben uit Heesselt, de winnaar van de eerste prijsvraag, een Podbrix Steve Jobspop. Heren, gefeliciteerd.

De live-uitzending (en natuurlijk de aankondigingen in de keynote) was genoeg reden voor de redactie van Tros Radio Online om One More Thing te vragen langs te komen in de studio. Heb je de uitzending gemist, abonneer je dan op de podcast van Radio Online of beluister de uitzending op hun website.

Reageer op artikel:
OMT in Tros Radio Online
Sluiten