Nieuwe lever levert Jobs meer leven

De Wall Street Journal meldt vandaag dat Apple’s CEO Steve Jobs ongeveer twee maanden geleden een levertransplantatie heeft ondergaan. Mogelijke reden voor deze medische ingreep zou de verspreiding van alvleesklierkanker naar de lever kunnen zijn geweest. De krant meldt dat Steve volledig hersteld is van de operatie en zijn eigen gestelde deadline zal halen om eind juni weer aan het werk te zijn, zij het aanvankelijk part-time.

De transplantatie heeft plaatsgevonden in Memphis, Tennessee. Reden hiervoor zou de korte wachttijden aldaar zijn. Met dit bericht wordt een eerder gerucht dat Jobs in Tennessee zou zijn gesignaleerd, bevestigd.

De WSJ meldt niet wat diens bronnen zijn voor dit bericht, maar brengt het wel als een feit in plaats van een gerucht.

Reageer op artikel:
Nieuwe lever levert Jobs meer leven
Sluiten