iPhone besteld? And now we wait…

Door: Lucas Raggers - 67 reacties

Heb jij de nieuwe iPhone al besteld? Stond je vanochtend vroeg netjes in de rij bij een T-Mobile winkel met je campingstoeltje of heb je om 8 uur vanochtend vanuit je bed de iPhone online besteld bij T-Mobile.nl?

Op het iPhone blog meldt T-Mobile: “Vanaf nu is het officieel mogelijk online te bestellen. Ik zeg ‘officieel’ omdat er al velen zijn geweest die eerder vanochtend een order hebben geplaatst. Als je een bevestigings e-mail hebt ontvangen van die order dan is je order netjes verwerkt.”

OMT is benieuwd óf jij de iPhone hebt besteld, waar je hem hebt besteld en hoé je denkt het grote wachten te overleven…

Reacties

67 reacties
 • Profielfoto
  saewer

  Ik was vanochtend de enigste bij T-Mobile HQ Store Den Haag…

 • Profielfoto
  RubenJ

  Nog een OMTer tegen gekomen bij de t-mobile shop in arnhem, na ons kwamen er nog 2 man binnen lopen.
  Overigens als je ‘m nu besteld heb je ‘m de 26e waarschijnlijk niet, alles wat die dag gekocht wordt wordt direct uitgeleverd ??? beetje kromme regeling naar mijn mening…

 • Profielfoto
  Furies

  Vanmorgen bij de T-Mobile winkel. Voelde mij wel een beetje een nerd, als ik zag wat er nog meer op af was gekomen. ;)

  En het wachten overleef ik denk ik wel met m’n Macbook Pro die vandaag bezorgd gaat worden!

 • Profielfoto
  ChrisMax

  Ik heb hem online besteld vanuit mijn bedje, hehe! Het wachten gaat dus nu echt beginnen.. Hoop volgende week telefoon te krijgen of een e-mail.

 • Profielfoto
  error

  Ik wandelde om 9.35 uur de Rotterdamse T-Mobile Shop aan de Lijnbaan binnen. Er waren 2 (twee) mensen voor mij. De medewerkers wisten nog van niets. Reserveren kan alleen online was het advies. Een paar minuten later bleek het wel mogelijk. Het is een wit 32 GB model geworden.

  Van T-Mobile mocht ik vorig jaar geen iPhone 3G kopen omdat ik (trouwe klant die ik daar ben) nog een contract bij hun had lopen tot eind februari 2009. Geen zin om een paar maanden ‘tussen twee modellen in’ alsnog een iPhone aan te schaffen. Vandaar keurig gewacht om een serieuze upgrade. Het komende weekje kan hier ook nog wel bij.

 • Profielfoto
  RoyHochstenbach

  Hopenlijk kan ik ‘m binnenkort ook bij Mobistar reserveren:)

 • Profielfoto
  Robbylator

  Ik denk dat mensen steeds verstandiger worden en zich niet meteen – bij de eerste de beste vernieuwing – over gaan tot aanschaffen. Ik merk aan mezelf dat updates toch vaak tegenvallen. En dat je weinig gebruik maakt van de nieuwe mogelijkheden.
  Desondanks succes met jullie aankopen.

 • Profielfoto
  aspers

  Yep, 9.20 was ik lekker mijn 32GB iPhone black aan het bestellen bij de T-mobile shop. Kwam nog 1 gast na mij…

  @Ruben J
  Ga er eigenlijk toch wel vanuit dat ik ‘m volgende week heb. Zou raar zijn als zij er volgende week wel geleverd krijgen, maar dat iemand die dan op de gok komt, hem eerder heeft als ik (1e reservering…) ???

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Vanochtend als eerste en hele tijd als enige bij T-Mobile in de Grote Houtstraat in Haarlem. Vlak voor de openingstijd kwamen er nog een man of vijf. Normaal koop ik al mijn Apple-spullen -dus ook mijn iPhone – het liefst bij de Appledealer, maar omdat ik al een iPhone heb en pas op de helft van mijn abonnement zit, maak ik gebruik van de ‘verlies en diefstalregeling’ om zo toch de nieuwe iPhone te kunnen bestellen. Ook als je je iPhone niet kwijt bent, kan je toch aanspraak maken op die regeling en gewoon je abonnement twee jaar verlengen. Ik hoop dat ik mijn iPhone wel volgende week 26 juni kan ophalen! Ik heb een 16Gb zwarte besteld. Had geen geld om meer bij te leggen voor een 32Gb.

 • Profielfoto
  jaofnee

  kijk naar die pc die er staat bij minuut 0.38
  beetje ongepast.. Windows>!?

 • Profielfoto
  Julian Gijsen

  Ik wacht nog een jaartje met de aanschaf van mijn nieuwe iPhone; lukt prima nu Apple een tussendoortje heeft uitgebracht en ik alleen trek heb in een serieus diner.

 • Profielfoto
  ikkieman

  @jaofnee zo’n 7% van de wereld draait op Apple. Verwacht je nou werkelijk dat de grote bedrijven allemaal Apple OS X gebruiken? Goeiemorgen!

  Ondanks mijn grote liefde voor Apple weet ik ook wel dat in het dagelijkse gebruik er voor zo’n 90% gebruik wordt gemaakt van Windhoos.

  Dude. Get a life and get real!

 • Profielfoto
  J-P-H

  Om 11 uur was ik de 13de bij t-mobile Breda.
  Maar dat biedt geen zekerheid dat ik bij de eerste gebruikers hoor, is mij verteld.

 • Profielfoto
  Spinvis

  Marketshare van Apple wordt alsmaar meer en meer, het gaat langzaam, maar zeker. Ooit is Apple leading! Dat zijn ze imo al! Qua development and design e.d.

 • Profielfoto
  Bart01

  Ik heb hem gereserveerd bij de T-mobile shop Harderwijk. Ik kan hem dus volgende week vrijdag ophalen:D

  En waarom nou dit filmpje OMT? Ik wil nu echt zo’n iPhone uit het filmpje pakken :angry:

 • Profielfoto
  janze

  @ Julian Gijsen

  hear hear!

 • Profielfoto
  RubenJ

  @aspers, dat is het gene wat mij verteld werd, als je nu besteld krijg je later geleverd dan wanneer je vrijdag met je slaapzakje voor de shop gaat liggen, dan zou je ‘m namelijk direct mee krijgen:P
  Ik was trouwens de eerste in arnhem, de andere verkoper had wat problemen met het systeem:p

  Ik kom de tijd rustig door met opknappen van een setje velgen en m’n macbook pro:)

 • Profielfoto
  monsterke

  Mobistar lost voorlopig niks over prijs of wanneer je kan voorbestellen (als dat al zou kunnen)

  Ze zeggen dat dit door Apple zelf komt…

  Dan vraag ik mij wel af waarom T mobile wel in staat is om prijzen en pre-orders te aanvaarden…

  Domme Belgen (oeps ben er zelf een *slik*) :D

 • Profielfoto
  snipper

  Apart dat je je moet legitimeren om een mobieltje met abonnement te kopen, terwijl er altijd zo allergisch gereageerd wordt op ‘privacy’ onderwerpen. Draaideur-criminelen mag de politie niet op een poster zetten, maar dat T-Mobile naar je paspoort en rekeningafschrift vraagt van iedere klant, dat is toch veel gekker?

 • Profielfoto
  ChrisMax

  Sorry snipper ik begrijp wat je bedoeld en het is ook best gek maar daar ga ik me nu niet druk om maken:D

 • Profielfoto
  Jor1

  Waarvooor gingen jullie ook alweer zo vroeg je bed uit?

  Voor dezelfde iPhone, waar je nu mee kunt filmen? duh. Of is het ’t kompas waar je al jaren op zit te wachten? Sneller? – ik heb nog nooit een seconde hoeven wachten op m’n iPhone… en die ene seconde so what… relax:)

 • Profielfoto
  WiMac

  Vanmorgen besteld in de t-mobileshop in Zoetermeer:D
  Was om 10.30 uur en ben de 7e op de wachtlijst.

 • Profielfoto
  Bumba86

  @monsterke
  Het komt door Apple, doordat we met onze wetgeving zitten moet Apple alles helpen organiseren. En Apple is er niet zo gelukkig mee om een simlockvrije iPhone te verkopen.

 • Profielfoto
  LanWolf

  zow, ben overstag, heb mijn abbo verlengd voor 2 jaar met een myfaves 20 in de t-mobile online shop. (en 199,96 bijbetaling) voor de Witte 32Gb versie.

 • Profielfoto
  MacBert

  Bevestigingsmail ontvangen om 8.15 vanmorgen, ik ga er vanuit dat mijn 16 GB 3GS er over een weekje is!

  Het nieuwe abonnement is helaas ook al ingegaan, zit ik een week met meer internet dan mn oude E61 aankan…

 • Profielfoto
  error

  @ Jør: wellicht een raar idee en bijna niet te geloven… maar er zijn nog OMT’ers zonder iPhone! Een aantal hiervan zijn vanmorgen dus naar T-Mobile gegaan om hun allereerste iPhone ooit te reserveren.

  Duh.

 • Profielfoto
  Marcos999

  Ik heb mijn witte iPhone 32 Gb bij Apple seller besteld/gereserveerd. Worden 25 juni geleverd, 26 over de toonbank.

  Ik stond al te “ijsberen” voor de winkel voordat deze open ging. Echt erg!

 • Profielfoto
  bekendvantv

  ook een witte 32gb iPhone besteld online. heb nu een 1g iPod Touch 8gb.

 • Profielfoto
  Magistic

  Vanochtend online besteld. Now the waiting game starts…

  @ Jør: Ook hier, eerste iPhone, dus stel je niet aan.

 • Profielfoto
  keesvdijkh

  Vanochtend m’n zus laten ophalen bij Den Haag Spuistraat. Was de 7e!:) Volgende week ophalen, 32 GB zwart.

 • Profielfoto
  Undaunted

  I voelde het helemaal mee met de iPhone 3G, maar ik kom niet helemaal in de 3G S hype.. het is toch vrijwel dezelfde telefoon?

 • Profielfoto
  verbeek.h

  Witte 32 gig besteld bij T-mobile, telefonisch.
  Hopen dat het geen 6 weken gaat duren, er wordt nogal veel belangstelling verwacht.

 • Profielfoto
  MJW

  Vanochtend om 10:30u in Rotterdam aan de Lijnbaan besteld. De dame kon me niet vertellen hoeveel bestellingen er voor mij waren, maar het liep “redelijk”, zei ze. Hopelijk kan ik mijn iPhone 32GB zwart op 1 juli ophalen (op 1 juli veranderen de algemene voorwaarden van KPN en Vodafone, zodat je maar 1 maand opzegtermijn hebt).

 • Profielfoto
  Mr Van

  Ik heb net al reeds vernomen dat ik hem volgende week uit shanghai kan krijgen voor 4000 RMB (renminbi)..los. Ik wil gewoon niet meer Tmobile. 3G is nergens te bekennen en als ik binnen zit, had ik geen ontvangst.

  Douane,
  Reist u Nederland in vanuit een niet-EU-land (een land dat geen lid is van de Europese Unie)? Dan mag u de volgende goederen meenemen zonder belastingen te betalen:
  andere goederen met een waarde van maximaal € 430

 • Profielfoto
  eddyfever

  Vorige week bij de Belcompany besteld en sta eerste op de lijst. En wachten? Gewoon een week zoals altijd en vrijdag om 9.30 mn nieuwe iphone halen.

 • Profielfoto
  Mitflow

  Was het vorig jaar met de 3g ook zo’n hectiek om deze te bemachtigen? ik heb toen netjes gewacht tot mijn huidige abonnement afliep, en hem een paar maanden later besteld, had hem toen binnen 2 werkdagen.

  Veel plezier met jullie 3gs’jes straks hoor!!

 • Profielfoto
  frankwitte86

  Leuk filmpje!

 • Profielfoto
  kaassouffle

  Mijn abonnement liep af, was toe aan nieuwe telefoon, vanochtend dus online besteld! Ga maandag op vakantie 2 weekjes. Hoop dat ie er is als ik thuis kom!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  mij is verteld dat wie het eerst in de T-Mobile winkels besteld hebben ook als eersten de iPhones krijgen.

 • Profielfoto
  1984
 • Profielfoto
  Marcos999

  Ze vertelde mij bij Apple reseller, dat ze de 25e worden geleverd, en 26e over de toonbank.

 • Profielfoto
  aspers

  @ eddyfever

  Heb ook geïnformeerd bij Belcompany. Als ik daar reserveerde kreeg ik m’n iPhone de 1e ‘levering’. Maar ze konden niet garanderen dat die 1e levering ook 26 juni is… Zou zomaar eens 2 weken later kunnen zijn….

 • Profielfoto
  Ezra

  Ik heb hem niet besteld aangezien ik een tweejarig contract bij T-Mobile heb met de iPhone 3G. Ik had hem laatst opgestuurd voor reparatie en ik ben hem 4 weken kwijt geraakt omdat ze mij niet hadden doorgebeld! Nu krijg ik een bloemetje voor de moeite lol.

 • Profielfoto
  hopje123

  Vanmorgen 10:30 Amersfoort in de T-mobile winkel. Ik was de eerste die hem besteld heeft daar volgens de verkoper.

 • Profielfoto
  Marcos999

  Ben benieuwd waar ze het meest/snels bevoorraden. Apple reseller of T-Mobile winkels.

 • Profielfoto
  Bart01

  Het lijkt me dat dat ongeveer tegelijk gaat?

 • Profielfoto
  mymac

  ik haal hem bij de belcompany, daar word er 1 voor mij apart gehouden.:)

  helaas wel een 2e abonnement (gelukkig betaal ik er maar 1 van de 2).

  Iemand een idee om de 3G S te krijgen op vrijdag ZONDER een nieuw abonnement, behalve hem los kopen?

 • Profielfoto
  gijski

  @hopje123 ik was om 9.30 u toch echt de eerste die daar in Amersfoort bestelde :) En direct daarna nog een paar man in elk geval…

 • Profielfoto
  jeneverstoker

  Rond 15.00 uur even een TMobile winkel binnengelopen in Amsterdam. Er waren tot op dat moment al een stuk of veertig liefhebbers langs geweest. Het wordt mijn eerste iPhone: 16Gb en zwart. Ik reken er op dat het een aantal weken gaat duren voordat ik het toestel kan ophalen. Tot die tijd hou ik mijn Sony Ericson phone nog wel te vriend. Als telefoon is daar niets mee. Het zijn de extra’s (en het design) die de iPhone zo’n briljant apparaat maken.

 • Profielfoto
  eurokid

  Ik geloof dat T-Mobile zelf nog niet precies weet wat ze verstaan onder reserveren. Ook mij werd verteld dat vrijdag de mensen in de rij eerst bedient worden en wat daar dan van over zou blijven was voor de reserveringen op zaterdag. Dan waarvoor betaal je vast 50 euro kan je je afvragen?

  Ik heb T-Mobile klantenservice even gebeld en de mevrouw ging er na overleg met de telesales vanuit dat zodra de modellen binnenkwamen de reserveringen gewoon apart gehouden moeten worden voordat de modellen de normale verkoop in gaan. Ze kon echter geen 100& garantie geven..

 • Profielfoto
  MrHammond

  Ik blijf nog even bij m’n “oude” iPhone 3G, die moet nog zeker een jaar en 1 1/2 maand mee:p
  Wel al krantenartikeltjes gelezen over mensen die “voor de kick” voor de Swisscom winkel gingen bivakkeren, konden vanmorgen zo hun iPhone meenemen, niks geen rijen :sealed:

 • Profielfoto
  hopje123

  @gijski

  Ik vond het ook al raar dat er nog niemand mij voor was geweest, toen hij vertelde dat ik de eerste was. Maar dan was ik iig 1 van de eerste.

 • Profielfoto
  MacAppie

  Ik heb ‘em ook bij TMobile in Amersfoort besteld. Een zwarte 32GB :p

  En nu maar w8ten….. :sealed:

 • Profielfoto
  gijski

  @hopje123 ik was op mijn beurt verbaasd dat ik de eerste was toen ik om 9.25 u kwam aanlopen en de winkel 5 min later open ging :D

 • Profielfoto
  Rini

  Besteld in Eindhoven. Nr 15 op de lijst.
  16 gb wit.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  @ mymac: zeker mijn eerdere post(s) niet gelezen? Als je al een iPhone met abonnement hebt, kan je – als je toch de nieuwe iPhone wilt hebben – gewoon gebruik maken van de ‘verlies en diefstalregeling’. Je hoeft hem niet kwijt te zijn, dat maakt ze niet uit. Je zegt gewoon dat je van die regeling gebruik maakt. Dat mag. Dan sluit je een nieuw abonnement af, krijgt de nieuwe iPhone. Als je oude abonnement bijv nog een jaar duurt, loopt dat eerst door, dan gaat je nieuwe in. Dus niks geen twee abonnementen of moeilijke trucs. Je kan dat bij het ophalen nog regelen, volgens deze regeling.

 • Profielfoto
  Aerea

  Bij A-Mac in Utrecht, vorige week namen ze daar al reserveringen aan.:D

 • Profielfoto
  Georgios

  gisteren avond heeft mijn broer de mijne uit Italie meegenomen een zwart 3Gs 32GB.
  Wat een grote verschil met de oude qua snelheid en camera.Gewoon SUPER!!

 • Profielfoto
  Gigs

  Off topic.

  Steve Jobs heeft een levertransplantatie ondergaan en is al weer gesignaleerd in the Apple Clockhouse!

  http://online.wsj.com/article/SB124546193182433491.html

 • Profielfoto
  jorrit_arntzen

  Besteld bij t-mobile in Sneek. Goede service. Nu maar afwachten… Voorkeur opgegeven: 16gb wit

 • Profielfoto
  mac osx rules

  @Gigs: Heel leuk, maar eerst zien dan geloven. (foto dus)
  En zelfs dan, wat boeit mij het? :p

 • Profielfoto
  Ben And Stijnies

  Yeah, ik kom net terug uit de stad. Bij AMac heb ik de zwarte 32GB besteld! Ohhh… is het al bijna vrijdag?:p

 • Profielfoto
  eighty5er

  Ik heb mijn iPhone 3G S vrijdagmiddag op de website van T-Mobile besteld. Ben benieuwd hoe lang het zal duren!

 • Profielfoto
  BonbiniP

  Vrijdagmorgen om half 10 was ik de eerste bij de T-Mobileshop in Bergen op Zoom. Er werd mij daar verzekerd dat ik niet persé de 26e om bij het openen van de winkel op de stoep hoef te staan. De iPhone is voor mij gereserveerd en wordt voor mij apart gelegd als hij binnen is.
  Als ik het zo lees, gaan de verschillende winkels hier blijkbaar op hun eigen manier mee om. Ik ga ervan uit dat ze “mijn” zwarte 16GB versie ook echt voor me bewaren…:D

 • Profielfoto
  Sciron

  lomp

 • Profielfoto
  thundermuppet

  telefonisch bij APR besteld: 32GB zwart
  sta op de lijst en hopelijk meteen op te halen vrijdag

  Kan nie wachten!

 • Profielfoto
  Aidovive

  2 stuks 32GB zwart besteld. And now we wait… Hoeveel levert een 1st gen 16GB (simlockvrij) nog op? :p