iBob niet langer te zien in demofilmpjes

Door: Statenweg - 9 reacties

Bob Borchers gaat Apple verlaten. Hij werd bij het Apple-publiek bekend door de instructiefilmpjes voor de iPhone, waarin hij gekleed in basic zwart shirt alle ins en outs van het toestel blootlegde. Dat zwarte shirt droeg hij overigens alleen voor deze gelegenheid. In zijn dagelijkse leven ging hij in overhemd en colbert als Apple’s senior director of worldwide product marketing voor de iPhone.

Hoewel Borchers het werk bij Apple als ‘amazing’ omschrijft, heeft hij ervoor gekozen deze baan na vijf jaar in te wisselen voor een partnership bij een venture capitalist. Daar kan hij met grote sommen geld gaan spelen in plaats van met zijn iPhone, ook al gaat deze sector zwaar gebukt onder de financiële crisis. Hij wil investeringen daan doen in mobiele technieken. Volgens Borchers zijn er nog genoeg lege ruimtes in deze snel groeiende markt.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Maikelw

  Als er maar net zo een goede voor terugkomt is het goed.

  Ik wens hem veel succes met zijn nieuwe baan.

 • Profielfoto
  ctxppc

  @Maikellw: idd
  Spijtig dat hij Apple leavet, maar tis OK…

 • Profielfoto
  maxim22

  nu kan steve de demo’s doen!

 • Profielfoto
  Nicks

  Of Scott. Een beetje gladde Amerikaan, maar stiekum wel goed in wat ‘ie doet. En hij is ook hoofd iPhone.

 • Profielfoto
  Hengheng

  Partnerschip ?

 • Profielfoto
  Japsuh

  @ctxppc: leavet, wat is dat nou weer voor een Nederlands woord?

 • Profielfoto
  LEXY

  Opgeruimd staat netjes met die gladjakkert!!!

 • Profielfoto
  keesvdijkh

  Hij was echt hilarisch. Zo’n droogkloot!

 • Profielfoto
  Simon90

  @ctxppc
  Leavet?! Haha.