Statenweg
Statenweg Nieuws 27 juni 2009
Leestijd: 1 minuut

iBob niet langer te zien in demofilmpjes

Bob Borchers gaat Apple verlaten. Hij werd bij het Apple-publiek bekend door de instructiefilmpjes voor de iPhone, waarin hij gekleed in basic zwart shirt alle ins en outs van het toestel blootlegde. Dat zwarte shirt droeg hij overigens alleen voor deze gelegenheid. In zijn dagelijkse leven ging hij in overhemd en colbert als Apple’s senior director of worldwide product marketing voor de iPhone.

Hoewel Borchers het werk bij Apple als ‘amazing’ omschrijft, heeft hij ervoor gekozen deze baan na vijf jaar in te wisselen voor een partnership bij een venture capitalist. Daar kan hij met grote sommen geld gaan spelen in plaats van met zijn iPhone, ook al gaat deze sector zwaar gebukt onder de financiële crisis. Hij wil investeringen daan doen in mobiele technieken. Volgens Borchers zijn er nog genoeg lege ruimtes in deze snel groeiende markt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.