Hoax: T-Mobile tarieven iPhone 3G S lekken uit

Het doorgehaalde stuk tekst dat hieronder staat blijkt niet op waarheid te berusten. Tipgever Jonathan heeft inmiddels toegegeven dat hij goed kan Photoshoppen. Zijn excuses zijn in deze PDF na te lezen.

Het blijft afwachten waarmee T-Mobile officieel naar buiten gaat komen. Excuses voor de ontstane verwarring. Het andere T-Mobile nieuws van vandaag is wel op waarheid gebaseerd. Ook is bekend dat de maandtarieven van de T-Mobile abonnementen niet zullen wijzigen.

Vannacht zijn door een foutje van T-Mobile kort de nieuwe tarieven zichtbaar geweest voor de nieuwe iPhone 3G S op de Nederlandse T-Mobile website. Het werd ontdekt door Jonathan en via Twitter getipt aan OMT en iPhoneclub. In de dienstverlening verandert niets. Er blijven drie tweejarige iPhone abonnementen. i-150, i-300 en i-500. Nieuw is dat je voor de huidige zwarte 8GB iPhone 3G bij al deze abonnementen niets extra betaalt.

De zwarte of witte 16GB iPhone 3G S gaat € 79,95 kosten bij het goedkoopste abonnement. Bij de twee duurdere abonnementen is de 3G S gratis. Voor de zwarte of witte 32GB iPhone 3G S moet bij het goedkoopste abonnement € 159,95 worden bijbetaald. Bij het i-300 abonnement kost de 32GB € 79,95 en bij het duurste abonnement is hipste iPhone gratis.

Er zijn momenteel nog geen Belgische prijzen bekend. Wel is bekend dat de nieuwe iPhone in België ook bij Mobistar zal uitkomen. Wel is inmiddels duidelijk dat de nieuwe iPhone in Nederland én België op 26 juni leverbaar zal zijn.

Officieel kan T-Mobile bovenstaande informatie niet bevestigen. Het heeft dan ook geen zin om de T-Mobile servicedesk te bellen voor meer informatie.

Reageer op artikel:
Hoax: T-Mobile tarieven iPhone 3G S lekken uit
Sluiten