Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 14 juni 2009

Bevestigd: Steve Jobs terug op post eind juni

De door velen verwachtte cameo als ‘One More Thing…’ tijdens de WWDC keynote van Phil Schiller bleef uit, maar nu heeft Apple officieel via een woordvoerder aan de Times bevestigd dat Steve Jobs eind deze maand terugkeert op Infinite Loop 1 in Cupertino.

Steve Jobs is een half jaar met ziekteverlof geweest vanwege een onbalans in zijn hormoonhuishouding, waardoor voedingsstoffen niet goed door het het lichaam werden opgenomen.

Het ziekteverlof heeft strategisch goed uitgepakt voor Apple. Ten eerste smoorde het geruchten dat de baas van Apple niet lang meer te leven zou hebben en ten tweede toonde het aan dat Steve Jobs niet onmisbaar is. Onder leiding van COO Tim Cook heeft het bedrijf de afgelopen maanden vele nieuwe producten gelanceerd en is de beurskoers met 56% gestegen in een tijd dat de beurzen als gevolg van de crisis wereldwijd vooral in mineur waren.

Reageer op artikel:
Bevestigd: Steve Jobs terug op post eind juni
Sluiten