WWDC 2009 Keynote komt er, maar zonder Steve

Vandaag heeft Apple in een persbericht bekend gemaakt dat de aanstaande Worldwide Developers Conference in San Francisco geopend zal worden met een welbekende Keynote speech. Deze zal echter niet gehouden worden door CEO Steve Jobs, die tot eind juni met ziekteverlof is.

In plaats daarvan zal eeuwige tweede viool Phil Schiller, Senior vice president Worldwide Product Marketing, op het podium verschijnen. Hij zal samen met een team experts vooral ingaan op iPhone’s aanstaande OS 3.0 en Mac OS X Snow Leopard. Deelnemers aan de WWDC krijgen ook een Developer-preview versie van Snow Leopard mee, “Samen met hun input kunnen we dan gaan werken aan de definitieve versie”, aldus Betrand Serlet, senior VP Software Engineering.

Dit betekent dat Snow Leopard nog even op zich zal laten wachten terwijl sommigen verwachtten dat Apple’s volgende OS upgrade definitief zou worden aangekondigd op de WWDC. Zowel Snow Leopard als iPhone OS 3.0 zijn al eerder openbaar gedemonstreerd waardoor een keynote bestaande uit die twee ingrediënten teleurstellend kan uitpakken voor de Apple fans die op z’n minst een One more thing… willen horen.

Wat denk jij: wordt dit de ‘worst keynote ever’ of komt er nog een (mager) konijn uit de hoge hoed?

Reageer op artikel:
WWDC 2009 Keynote komt er, maar zonder Steve
Sluiten