Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 27 mei 2009
Leestijd: 1 minuut

WOZ: ‘Jobs klinkt gezond en energiek’

Eén maand voordat Steve Jobs na zes maanden ziekteverlof terugkeert in de stuurhut van Apple is er eindelijk goed nieuws over hem. OMT-vriend en Apple mede-oprichter Steve Wozniak heeft Jobs gesproken en zegt tegen Wall Street Journal dat hij ‘healthy’ en ‘energetic’ klinkt.

Wozniak voegt er wel aan toe dat hij niet expliciet naar de gezondheid van Jobs heeft gevraagd. Wozniak deed zijn uitspraken in de wandelgangen van de All Things D conferentie van de Wall Street Journal.

Dit nieuws komt minder dan een maand nadat de advocaat die Jobs ondersteunt in de sloopprocedure van zijn villa ‘the Jackling house’ vertelde dat Steve Jobs te zwak was om te verschijnen voor de Town Council van Woodside in California.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.