TomTom geeft iPhone nog niet op

Nog voor de iPhone 3G met GPS en App Store te koop was maakte TomTom bekend hun populaire navigatiesoftware herschreven te hebben voor de iPhone. Sindsdien is het echter verdacht stil gebleven.

Een recent opgedoken vacature wijst er op dat TomTom de hoop op een plekje in de App Store niet opgegeven heeft. Het bedrijf zoekt per direct een freelance programmeur die ervaren is met Objective C en Mac OS X. Hij of zij kan voor zes maanden aan de slag in Amsterdam voor een topsalaris. Zeg nou zelf, welk bedrijf biedt dat nog in deze tijd?

Het is niet verrassend dat TomTom nog steeds interesse toont in de iPhone. Weliswaar is nooit duidelijk geworden waarom er tot nu toe geen navigatie apps zijn toegelaten tot de App Store, op een enkele uitzondering na. Bij de aankondiging van iPhone OS 3.0 maakte Apple bekend dat het vanaf deze zomer wél toegestaan is om navigatie applicaties te maken en te verkopen via de App Store. Het hoeft dus niet lang meer te duren voordat TomTom voor de iPhone zijn bestemming heeft bereikt.

Reageer op artikel:
TomTom geeft iPhone nog niet op
Sluiten