Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 1 mei 2009
Leestijd: 1 minuut

T-Mobile en iPhone leveren snelste internet

De Consumentenbond heeft onderzocht hoe het staat met de internetsnelheden die mobiele operators beloven. De uitkomsten zijn enigszins verrassend te noemen. Over het algemeen kan gezegd worden dat de beloofde snelheden niet gehaald worden.

Debitel en Vodafone leveren de slechtste dienst als het om internetsnelheid gaat. Gemiddeld halen zij 15% van de beloofde maximumsnelheid. Telfort doet het daarentegen goed. Zij beloven een lagere snelheid, maar halen deze ook.

Snelheid is één ding, de telefoon moet er ook goed mee om kunnen gaan. Ook dat heeft de Consumentenbond onderzocht. En zowaar, de iPhone komt daar als beste uit de bus in combinatie met een T-Mobile abonnement.

Dat verdient een bloemetje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
T-Mobile en iPhone leveren snelste internet
Sluiten