Gurney
Gurney Nieuws 8 mei 2009

Oplossingen voor ophangen Apple hardware

Wel eens geprobeerd een Airport Extreme of een Time Capsule op te hangen in een meterkast of ergens hoog aan een muur, voor een betere verspreiding van het wireless signaal of omdat het gewoon niet anders kon? Ervaringsdeskundigen weten dat dit zonder zelfgemaakte beugel of andere kunstgrepen eigenlijk niet te doen is. Waar veel andere fabrikanten beugeltjes meeleveren of uitsparingen maken om apparatuur op te kunnen hangen, is daar binnen de ontwerpfilosofie van Apple helaas geen ruimte voor.

Gelukkig is er altijd nog H-Squared, een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige lexan bevestigingsbeugels, speciaal voor Apple producten. Naast beugels voor de Airport Extreme en Time Capsule, verkoopt men vergelijkbare oplossingen voor de Mac mini (met optionele USB backlight) en Apple TV. Deze laatste hebben VESA-gestandaardiseerde bevestigingspunten, zodat ze eenvoudig “verstopt” kunnen worden achter de meeste TV’s en monitoren.

De producten van H-Squared zijn verkrijgbaar via de Amerikaanse Apple Store of via de online store van de fabrikant zelf. In Nederland alleen via een aantal resellers. Prijzen variëren tussen de 40 en 60 euro.

Reageer op artikel:
Oplossingen voor ophangen Apple hardware
Sluiten