OMT begroet nieuw personeel

Of je redacteur of moderator wilde worden bij One More Thing. Dat was de vraag en we hebben het geweten. Meer dan 50 mensen reageerden en dat maakte het er allemaal niet makkelijker op. In Studio Statensingel ontstonden X-Factorachtige taferelen; verhitte discussies vonden plaats, stapels met uitgeprinte e-mails zwierven in de rondte, antecedentenonderzoek werden gestart. Maar uiteindelijk is het dan toch gelukt.

Met trots kunnen we Robert, Stefan, Jorg, Pepijn, Thabo en nog een Robert welkom heten in de redactie. Zij zullen de pen ter hand nemen en hun stukjes afleveren voor de voorpagina. Sommigen hebben al van zich laten horen.

Het moderatorteam is bijna verdubbeld. Pete.Z, unSOUND, KingAchille en Rivanov waken vanaf nu mede over het forum. Ze zetten zich in voor de goede sfeer en zorgen ervoor dat het geen rommeltje wordt.

One More Thing wenst de nieuwe moderators en redacteuren succes en veel plezier toe op One More Thing.

Na ondertekenig van de contracten en non-disclosure agreements gaat het nieuwe team even op de foto.

Reageer op artikel:
OMT begroet nieuw personeel
Sluiten