Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 25 mei 2009

NOS Journaal App brengt Philip Freriks binnen handbereik

Na eerder technologie uit vervlogen tijden beschikbaar gemaakt te hebben voor de iPhone en iPod touch met de Teletekst App komt de NOS nu met een meer hedendaagse variant. De App heet NOS Journaal wat diens lading volledig dekt. Het gratis programma geeft je twee opties: het laatste journaal of het laatste 8 uur journaal. De daaropvolgende Quicktime stream past zich automatisch aan op je internetsnelheid. Daardoor is de App zelfs te gebruiken via de iPhone’s 3G verbinding.

De NOS was niet de eerste met een journaal App. Eerder bracht het bedrijf Webstate een variant uit waarop enkel het laatste journaal bekeken kon worden, ware het niet dat de App regelmatig niet up-to-date was. Mobinews doet hetzelfde maar kost €2,39. Daarmee lijkt NOS Journaal een duidelijke winnaar en kunnen iPhone en iPod touch gebruikers weer rustig verder gaan met hun dagelijkse dingen, wetend dat Philip Freriks en Sacha de Boer altijd binnen handbereik zijn. En voor alle iPhone/touchlozen: gelukkig hebben we de podcast nog.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NOS Journaal App brengt Philip Freriks binnen handbereik
Sluiten