Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 28 mei 2009
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe iPhone nu te koop… in stukjes

De Chinese webwinkel Chinaontrade.com verkoopt onderdelen van allerlei gadgets. Zo kan je er vervangende onderdelen kopen voor je PSP, Nokia of Blackberry. Het bedrijf levert ook losse delen voor de MacBook, iPod en iPhone. Naast de 2G en 3G zegt Chinaontrade nu ook displays en frames te verkopen voor de iPhone 3Gen 2009. Het bedrijf verwoordt dit nieuws zelf op prachtig stereotypisch Chinese wijze.

Uiteraard blijft het gissen of we hier daadwerkelijk te maken hebben met onderdelen van een nieuw model iPhone, al laat de verkoper weinig ruimte over voor twijfel. Op één van de foto’s wordt het zelfs het verschil benadrukt tussen een aansluiting op het nieuwe onderdeel en de ‘oude’ 3G versie.

Veel informatie over de nieuwe iPhone zelf kunnen we helaas niet halen uit het frame en display. Wat wel opvalt is het feit dat het nieuwe display LCD is in plaats van OLED, waar sommigen op hoopten. Het frame onthult weinig meer dan het verdwijnen van de chrome-rand rond de iPhone. Ook lijkt er meer ruimte te zijn tussen de speaker en het beeldscherm. Het feit dat ze nu al uit voorraad leverbaar zijn (vandaag besteld is over twee weken in huis) zou in ieder geval betekenen dat de productie van de volgende generatie iPhone al in volle gang is en dat mag toch best goed nieuws genoemd worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.