Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 12 mei 2009

iPhone needs to cool down

Hier een waarschuwing voor hen die regelmatig in extreme weersomstandigheden vertoeven. Denk aan je iPhone 3G! De iPhone is namelijk niet gediend van intense hitte en al helemaal niet van ijzige kou. De iPhone gedijt het best tussen de 0 en 35 graden Celcius.

Dit valt te lezen in een support document van Apple. Hierin staat beschreven dat de iPhone kieskeurig is als het de temperatuur aangaat. Als de iPhone moet presteren buiten de door Apple aangegeven marges, is hij resoluut en onverbiddelijk. Opladen lukt niet meer, het scherm wordt gedimd, de ontvangst is nihil en hij eist, tot overmaat van ramp, een cool down periode. Je iPhone zal de volgende mededeling geven: “iPhone needs to cool down before you can use it”.

Maar wees gerust. Mocht je het gevoel krijgen dat je rondjes loopt in de Sahara, dan kun je nog wel 112 bellen. Als je ontvangst hebt. Zo niet, iPhone says: need to cool down…

Reageer op artikel:
iPhone needs to cool down
Sluiten