Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 12 mei 2009

iPhone killer aanstaande?

Het heeft even geduurd, maar daar is hij dan toch. De iPhone killer. Althans, als we de tweets van ‘officethemovie‘ mogen geloven. Sinds een dag twittert deze Microsoft groep over het aanstaande pakket Office ’10. Maar gisteren floepten ze er zomaar een mededeling over de Zune uit. In juni staat er iets te gebeuren namelijk.


Vandaag wordt het nog mysterieuzer met de tweet dat je maar even moet wachten met de aanschaf van een iPhone of Palm Pre. En dat wekt de suggestie dat er onder de paraplu van het Zune platform een nieuwe telg te verwachten valt: een ZunePhone! Dit in contrast met eerdere berichten van Microsoft over het uitbrengen van een telefoon.

Een likje Zune verf over Windows Mobile? Een heuse ZunePhone? Hoe het ook zij, de iPhone én de Palm Pre kunnen inpakken.

Update
Helaas, de iPhone killer komt er niet aan. De persoon achter het Twitteraccount is niet Microsoft, maar een iPhone fanboy. “Sorry if I made anyone too excited or worked up for the Zune HD deep inside we all know that iPhone kicks ass! :(“

Reageer op artikel:
iPhone killer aanstaande?
Sluiten