Statenweg
Statenweg Nieuws 21 mei 2009

Dankzij de iPhone steeds meer touch

Het succes van de iPhone heeft zo zijn sporen nagelaten. Naast het revolutionaire design dat menig concurrent wakker heeft geschud, heeft het toestel ervoor gezorgd dat mobiel internet eindelijk van de grond is gekomen. Ook heeft Apple met de App Store een nieuw model neergezet om ontwikkelaars enthousiast te maken voor het platform.

De invloed van de iPhone is echter breder terug te vinden dan alleen in concurrerende smartphones. Met dank aan het succesvolle toestel zullen er namelijk steeds meer touch screens om ons heen gaan opduiken. Tot die conclusie komt althans DisplaySearch. Volgens marktonderzoek van deze firma zal mede door de komst van de iPhone de markt voor projected capacitive touch screens verdrievoudigen, van 3,6 miljard dollar dit jaar tot 9 miljard in 2015.

Hierbij moet je niet alleen denken aan draagbare apparatuur, zoals media players en navigatiesystemen, maar ook aan toepassingen binnen de detailhandel, het onderwijs of bijvoorbeeld informatiezuilen.
Who wants a stylus?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dankzij de iPhone steeds meer touch
Sluiten