Redactie
Redactie Nieuws 13 mei 2009

Apple spuugt terug

Het blijft vermakelijk om te zien. Twee grote bedrijven die zich in een reclame-oorlog van hun meest grimmige kant laten zien. Enige tijd geleden begon Microsoft met de campagne ‘Laptop Hunters’ waarin te zien is hoe ‘gewone mensen’ op zoek gaan naar een ‘betaalbare’ laptop. Een behoorlijke fluim in de richting van Apple, dat moge duidelijk zijn. Apple laat het er echter niet bij zitten en spuugt terug in haar inmiddels befaamde reclameserie ‘Get-a-Mac’.

Dat er volgens Apple geen pc’s bestaan met grote schermen, een behoorlijke rekenkracht en die ook nog eens geen hoofdpijn veroorzaken moeten we natuurlijk met een – klein – korreltje zout nemen, het blijft immers reclame. Maar laat wat ons betreft de oorlog nog maar even doorgaan, het is in elk geval leuk om naar te kijken.

Meer filmpjes na de klik.

Reageer op artikel:
Apple spuugt terug
Sluiten