4 hebbedingetjes voor Apple fans

Als vervolg op 10 T-shirts voor Applefans laten we vandaag zien hoe je aan de buitenwereld duidelijk kunt maken dat Apple bij jou een streepje voor heeft. Dit alles zonder dat je er bij hoeft te lopen als een reclamezuil, én zonder dat je je kostbare Apple stickers hoeft te gebruiken.

Het ding waar vandaag de keuze op is gevallen: de deurmat.

Een goede deurmat kan de bezoeker in een oogopslag laten zien welk vlees ze in de kuip heeft en daarvoor hoeft de bewoner niet eens thuis te zijn. Sommige fans zullen het afvegen van je voeten aan iets dat verwijst naar het merk Apple misschien zien als een belediging, maar in vergelijking met het Vista SP1 toiletpapier waarmee onze Japanse PC vrienden zich moeten getroosten valt het allemaal reuze mee.

Appeltje-O

Officieel Command-O genoemd staat voor de toetscombinatie ‘Open’, waarmee je in een Findervenster het bestand kunt selecteren dat je wilt openen. Deze mat kost exclusief transportkosten $50, meet 70 bij 35 centimeter en is gemaakt van afwasbaar rubber.

Slide to unlock

De Unlock doormat is bekend als scherm-ontgrendeling van de populaire iPhone. Uit oogpunt van hygiëne is het niet verstandig om deze deurmat met je vingers te bedienen. Maten en prijs zijn hetzelfde als de eerste deurmat.

Appel deurmat

Nee, het is geen typfout. De Appeldeurmat doet hoogstens denken aan ons populaire elektronicamerk, zonder copyrights te schenden. De gezellige rode appel is te koop voor $29,95 exclusief transport en meet 68,6 bij 45,7 centimeter. Deze digitale grootgrutter heeft trouwens nog 62 meer aan Apple gerelateerde producten in het assortiment.

There’s no place like 127.0.0.1

Toegegeven, dit is geen Appledeurmat. Maar omdat menig Applefan ook techgeek is, mag deze mat niet ontbreken in dit lijstje. 127.0.0.1, ook wel genoemd Localhost, verwijst in het internet netwerkprotocol naar de eigen computer, ofwel naar huis. De mat kost $39,99 exclusief transport, is van zeer sterk polypropyleen, meet 91,4 bij 61 centimeter en heeft een antislip onderzijde.

Geïnspireerd door Gizmodo

Reageer op artikel:
4 hebbedingetjes voor Apple fans
Sluiten