Gurney
Gurney Nieuws 17 mei 2009

10 T-shirts voor Apple fans

Nu de thermometers steeds verder de goede kant op gaan wordt het hoog tijd om de zomergarderobe weer eens te updaten.

One More Thing zocht een aantal leuke (door Apple geinspireerde) T-shirts voor je uit, om deze zomer ook op straat je religie uit te kunnen dragen.

Exploded Mac
Sommige OMT’ers weten het nog als de dag van gister, anderen waren nog niet eens geboren, 1984, het jaar dat de eerste Mac het levenslicht zag. Ontwerper Garry Booth neemt ons mee terug in de tijd, met zijn “exploded view” van de eerste Macintosh.
Exploded iPhone
Voor wie liever met iets recentere hardware op z’n buik rondloopt is er ook een exploded view shirt van de (1e generatie) iPhone verkrijgbaar.
Mac Plus
Liever een gewone tekening dan een exploded view? Bij Deathgob kun je terrecht voor een retro shirt van de Macintosh Plus.
Apple IIe
Voor de longtime Apple gebruikers is er een shirt met op de voorzijde een bouwpakket. Eenmaal omgedraaid zie je het resultaat van al deze componenten, een heuze Apple IIe !
Spinner
Panic Software, de makers van populaire titels als Transmit en Coda, houden er ook een verzameling kekke shirts op na. Tussen deze zogenaamde ‘Panic Goods’ kwamen we dit shirt tegen met het welbekende spinner/loading icoontje.
I’m a Mac
Helaas worden ze in Nederland niet uitgezonden, de Get a Mac commercials waarin grijze muis Pc (John Hodgman) het keer op keer en op satirische wijze moet afleggen tegen Mac (Justin Long). Nederlandse Macfans zullen elkaar met dit shirt echter direct begrijpen.
Apple love
Voor wie zijn hart echt aan Apple is verloren. Duidelijker kan bijna niet. Bekijk ook de andere Apple geinspireerde shirts van Insanelygreattees
Appeltje-Z
In ons overzicht kunnen natuurlijk de Nederlandse shirts van Nooitmeerwassen niet ontbreken. Al eerder gezien op OMT, maar zeker nogmaals het vermelden waard.
Mac Ghosts
Ontwerper Gary Gao tekende een verzameling spookjes met een voorliefde voor oude Macs.
Steve Jobs Lives!
Over de gezondheid van Steve en daarmee zijn afwezigheid als CEO van Apple is al veel te doen geweest. Komt hij terug? Komt hij niet terug? Met deze shirts wordt in ieder geval de hoop op een terugkeer van een gezonde Steve levend gehouden.
Reageer op artikel:
10 T-shirts voor Apple fans
Sluiten