WWDC 2009 uitverkocht

11 reacties

Pak je koffers maar weer uit, hang je overhemden netjes op, de Worldwide Developers Conference 2009 is helemaal volgeboekt. Voor het tweede achtereenvolgende jaar is de conferentie voor ontwikkelaars van Apple software weken vantevoren uitverkocht.

Oorzaak van dit succes is uiteraard wederom het grote aantal developers voor de iPhone. Op de conferentie zal in meer dan 150 sessies ingegaan worden op zowel Mac OS X als iPhone OS. Afgetrapt wordt er waarschijnlijk op maandag 8 juni om 10 uur in de ochtend (plaatselijke tijd). Dan zal Steve/Phil/Scot/Greg het podium bestijgen in Moscone West om hopelijk een en ander aan te kondigen en demonstreren.

Gaat alle waardevolle kennis dan verloren voor hen die te laat zijn? Nee, net als vorig jaar kun je na de conferentie voor een flinke som geld de video’s van de sessies kopen in iTunes.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  sven-

  Als Steve maar komt, dan is alles goed.

 • Profielfoto
  notanaccount

  ja ik hoop ook dat hij komt:P

 • Profielfoto
  sypie

  Dat hoop ik ieder jaar van sinterklaas ook.. Ik snap dat Steve “dé man van Apple is” maar daarom is hij niet heilig. Uiteraard wens ik hem en ook zijn gezondheid het beste toe, maar als zaken niet gaan dan houdt het op. Jammer maar helaas.

 • Profielfoto
  notanaccount

  ik zeg niet dat hij heilig is maar dat ik hoop dat hij de keynote doet, hij doet het toch het beste?

 • Profielfoto
  KR1275

  Koffers weer uitpakken?? Dacht ’t niet! Er zijn wel leukere bestemmingen…

 • Profielfoto
  binaries4me

  Dat is goed nieuws. wat hoop ik op een nieuwe iPhone, heb het geld al klaar liggen en het retourtje naar belgie:D

 • Profielfoto
  Ouistiti

  Jobs moet er echt niet bij zijn vind ik.. Die gast zijn kop was tof toen hij nog niet zo uitgemergeld was. Nu mag hij eerst genezen van mij, en dan zien we wel

 • Profielfoto
  voor een apple en een ei

  Ik download die keynotes altijd via een podcast in iTunes; helemaal gratis…

 • Profielfoto
  HerQ

  Ik had er wel heen gewild, maar voor dat bedrag en een vliegticket wordt het wat duur. Ik ben dan ook nog maar 17, dus zit nog met school ed. Hopelijk over 2 jaar!

 • Profielfoto
  W0uTeRr

  Ik ben nu al benieuwd naar al het moois dat er zal gaan komen!:D

 • Profielfoto
  Neptunus

  @ voor een apple en een ei op woensdag 29 april 2009 10:12

  Het gaat om de sessies, niet de Keynote..