Statenweg
Statenweg Nieuws 1 april 2009

Woz Exit, Steve Jobs neemt plaats op dansvloer over

Het is over en uit voor Woz en zijn danspartner. De jury van het Amerikaanse ‘Dancing With the Stars’ was gisteren duidelijk in haar oordeel. Apple co-fouder Steve Wozniak kreeg de laagste punten. Wie nog even wil nagenieten kan hier, hier en hier terecht. Ondanks alle kritiek is Woz niet stuk te krijgen: hij vertelde dat zijn deelname aan het programma hem ‘de gelukkigste mens op aarde’ maakte. Overigens had hij zoals een computernerd betaamt nog wel even wat opmerkingen over de manier waarop de punten werden toegekend.

Dit wil echter niet zeggen dat het gedaan is met de pret. MacWorld meldt vandaag dat niemand minder dan Steve Jobs in de voetsporen van Woz zal treden door deel te nemen aan tegenhanger ‘Dancing on Ice’. Opmerkelijk voor iemand die erg gesteld is op zijn privacy en momenteel met ziekteverlof is. Apple designer Jonathan Ive zou de laatste hand leggen aan de voor deze gelegenheid ontworpen iSkate. Voor diegene die nu wél een voortreffelijke show verwacht heeft OMT de volgende boodschap: laat je niet foppen.

Reageer op artikel:
Woz Exit, Steve Jobs neemt plaats op dansvloer over
Sluiten