Lucas Raggers
Lucas Raggers OMT Specials 27 april 2009

Wil jij voor One More Thing schrijven?

One More Thing is op zoek naar vrijwillige redacteurs. Bij OMT schrijf je met regelmaat achtergrond- of nieuwsartikelen over Apple en aanverwante zaken. Je beheerst niet alleen de Nederlandse taal, maar je weet onderwerpen ook nog op een leuke manier te brengen. Een eigen schrijfstijl kunnen we dan ook zeker waarderen. Ervaring met schrijven voor het web is een pré.

Als webredacteur bieden we je een groot publiek (dagelijks tienduizenden bezoekers) op de grootste Apple community van de BeNeLux, een hecht team van medewerkers, borrels en natuurlijk een jaarlijks kerstcadeau.

Voel jij je geroepen om regelmatig te schrijven voor One More Thing? En ben jij 18 jaar of ouder? Laat het ons dan weten!

Reageer op artikel:
Wil jij voor One More Thing schrijven?
Sluiten