Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 6 april 2009

We did it! Macheist 3 volledig unlocked

MacHeist 3, het pakket aan software waar we vorige week nog over berichtten heeft meer dan 2 miljoen dollar opgebracht, waarvan 25% voor het goede doel. Daarmee is de zelfopgelegde target gehaald en zijn nu alle applicaties beschikbaar, inclusief taakmanager The Hit List en webeditor van Vlaamse bodem Espresso.

Gisteren kwam BoinxTV, waarmee je je Mac omtovert in een tv-studio al beschikbaar. Ook zijn de afgelopen week Cro-Mag Rally, Times, Multiwinia én Delicious Library 2 als bonus apps toegevoegd.

Daarmee is de totale waarde van MacHeist 3 opgelopen tot boven de $1000,-, terwijl de prijs nog steeds $39,- is. Wie nog gebruik wil maken van deze aanbieding moet wel een beetje vaart achter de beslissing zetten: MacHeist 3 is nog maar één dag te koop.

Reageer op artikel:
We did it! Macheist 3 volledig unlocked
Sluiten