Statenweg
Statenweg Nieuws 11 april 2009
Leestijd: 1 minuut

‘Steve Jobs heeft nog steeds de touwtjes in handen’

Steve Jobs mag dan wel met medisch verlof zijn, volgens de WSJ is hij vanuit huis nog altijd nauw betrokken bij strategische beslissingen en producten van Apple. Zo heeft hij bijgedragen aan de user interface van iPhone OS 3.0 dat vorige maand aangekondigd werd. Dat hebben mensen die bekend zijn met het reilen en zeilen binnen het bedrijf verklaard.

Daarnaast zou Steve betrokken zijn bij de ontwikkeling van toekomstige producten. Zo zou – niet onverwacht – een nieuw model van de iPhone in de pijplijn zitten en zou Apple momenteel bezig zijn met een nieuw apparaat dat kleiner is dan de huidige MacBook, maar groter dan de iPhone en de iPod touch.

De woordvoerder van Apple, Steve Dowling, verklaarde dat Steve Jobs nog altijd uitziet naar zijn terugkeer eind juni. Dit betekent zoveel dat de officiële verklaring ten tijde van Steve’s vertrek ongewijzigd is gebleven. Apple’s Board of Directors zou direct contact onderhouden met Steve’s artsen over zijn gezondheidstoestand. Dit is opmerkelijk, maar mogelijk geloven ze niet langer in Steve’s eigen soms iets te optimistische verklaringen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.