Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 20 april 2009

Nieuwe Get-a-Mac commercials: disclaimers en tijdmachines

Toen Microsoft onlangs een nieuwe campagne startte, gericht op mensen die een Mac overwogen, kon een antwoord uit Cupertino niet uitblijven. Dat antwoord is er nu en heeft de vorm aangenomen van een anti-viruspak, kleine lettertjes, een stapel foto’s én een tijdmachine.

Inderdaad: ze zijn terug! Na een afwezigheid van meer dan 4 maanden zijnMac en PC weer te zien op de Amerikaanse televisie en op Apple’s website. In vier nieuwe commercials worden PC’s bekende kwaaltjes nog eens op een rijtje gezet: kwetsbaarheid voor virussen, terugkerende crashes en uitgeklede software.

Weinig nieuws onder de zon dus. Apple lijkt potentiële klanten dan ook te willen overhalen met bekende argumenten, of een bewezen strategie, het is maar net hoe je er naar kijkt. Of die strategie nog steeds bestand is tegen Microsoft’s crisis-campagne moet afgewacht worden. In ieder geval betekent het wel weer 4 keer 30 seconden genieten van het acteerwerk van Justin Long en John Hodgman en dat is altijd goed nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Get-a-Mac commercials: disclaimers en tijdmachines
Sluiten