Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 6 april 2009

Modbook nu ook in Nederland

Afgelopen januari was het één van de de drukst bezochte stands op de MacWorld in San Francisco: Axiotron, de maker van de enige tablet Mac. De populariteit was mede te danken aan hun nieuwe mascotte: WOZ, alias Steve Wozniak, maar ook aan de introductie van de Modbook pro. Een omgebouwde unibody MacBook pro, waarbij toetsenbord en scherm zijn vervangen door een touchscreen.

Vanaf nu kunnen wij in Nederland, België en Luxemburg ook aan de Modbook, want GrafiSIS & AdvieSIS BV uit Eindhoven gaat in samenwerking met Axiotron de Modbook en Modservice leveren.

Modservice, het ombouwen van je eigen witte of zwarte MacBook tot een Modbook, kost € 1.298,- en duurt ongeveer zeven werkdagen. De unibody MacBooks kunnen nog niet verbouwd worden tot tablet Macs.

Je kunt ook een complete Modbook kopen voor € 2.246,-. Ook hiervoor moet je zeven werkdagen geduld hebben. De Modbook Pro is nog niet verkrijgbaar, want die moet nog op de markt worden gebracht door Axiotron. De verwachting is dat dit in mei of juni van dit jaar gebeurt. De Pro is dan ook meteen in de Benelux te koop.

De Modbooks zijn voorzien van één jaar garantie bij geautoriseerde Axiotron dealers. De garantie op een helemaal nieuw apparaat is met ModCare uit te breiden tot drie jaar.

[Update]
Vandaag zijn de eerste tien ModKits aangekomen in Eindhoven. Wees er dus snel bij, of niet…

Reageer op artikel:
Modbook nu ook in Nederland
Sluiten