Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 april 2009

Microsoft stopt ondersteuning Office for Mac 2004

Wie Microsoft Office for Mac 2004 gebruikt hoeft vanaf 13 oktober geen ondersteuning van de softwaregigant te verwachten, dat maakte een woordvoerder van de Microsoft Mac Business Unit bekend tegenover Macworld. De support en update pagina’s van Microsoft’s Mactopia website beperken zich vanaf dat moment alleen nog tot Office for Mac 2008.

Volgens het bedrijf wordt hiermee standaard beleid gevolgd voor wat betreft de levensduur van een Office versie. Uiteraard blijven updates en ondersteuning voor Office 2008 gewoon doorgaan. Tegelijkertijd laat de Mac Business Unit weten al druk bezig te zijn met de volgende versie van Office for Mac die waarschijnlijk in 2011 uit zal komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Microsoft stopt ondersteuning Office for Mac 2004
Sluiten