Meer iPhone geruchten

Non disclosure agreement of niet, er zijn altijd ontwikkelaars die het moeilijk vinden om een geheimpje te bewaren. Zo ook Oostenrijkse iPhone-ontwikkelaar en sitebeheerder Ben van benm.at. Met wat snuffelen in de firmware van het iPhone 3.0 beta besturingssysteem vond hij aanwijzingen voor ondersteuning van videomontage op de iPhone.

De png-bestandjes waarmee een video-interface kan worden samengesteld, zijn niet de enige geruchten die te maken hebben met de geliefde en verguisde iPhone-camera. Engadgetmobile komt namelijk met een screenshot van een MobileMe scherm, getiteld ‘Publish Video’.

Vanuit Taiwan komt daarnaast het gerucht dat Apple een bestelling heeft geplaatst bij het Amerikaanse bedrijf Omnivision voor de levering van 3.2-megapixel CMOS image sensoren ten behoeve van een nieuwe iPhone, die naar verwachting in de zomer wordt gelanceerd. Omnivision zou ook een order hebben ontvangen om 5-megapixel sensoren te leveren aan Apple. Het is niet bekend voor welk product dit bestemd is.

Ten slotte weet AppleInsider te melden dat de nieuwe iPhone en iPod touch waarschijnlijk een zuinige wifi-chip krijgen, die gebruik kan maken van de snelle draadloze 802.11 N standaard.

Hoeveel nachten moeten we nog slapen om feit van fictie te kunnen onderscheiden?

Reageer op artikel:
Meer iPhone geruchten
Sluiten