Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 16 april 2009

MacBook air overleeft crash Turkish Airlines

Op 25 februari stortte bij schiphol een toestel neer van Turkish Airlines. Negen personen kwamen hierbij om. Een van de overlevenden van de crash kwam er met een gebroken nek vanaf. Bijna twee maanden en een operatie later is hij weer ter been en gaat het goed met hem.

Zijn MacBook air in het kofferruim heeft de crash ook niet zonder slag of stoot doorstaan. Breuken en deuken hebben de MacBook air flink aangetast, maar zeker is dat de unibody de MacBook heeft gered van totale vernietiging. De MacBook air doet het namelijk nog. Al zal de meneer van AppleCare ongetwijfeld moeilijk gaan doen. De iPhone van de overlevende heeft de crash overigens moeiteloos doorstaan.

Lees verder voor meer foto’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacBook air overleeft crash Turkish Airlines
Sluiten