iTunes 8.1.1

11 reacties

Zojuist heeft Apple een minime update uitgebracht voor iTunes 8.1. Hiermee komt de teller te staan op 8.1.1. Laat je niet misleiden door de mooie lijst met features die bij software-update verschijnt. Alle onderdelen waar een bulletpoint voor staat, zat al in iTunes 8.1.

Nieuw in 8.1.1 is het huren van HD-films in de Verenigde Staten en het oplossen van een aantal bugs. Zoals vaker is Apple niet scheutig met informatie over de bugs. Wat ze wel vertellen is dat onder andere VoiceOver en de synchronisatie met de iPhone en de iPod touch onder handen zijn genomen. Ben jij die zonderling in Nederland zonder iTunes? Download hem dan hier. Voor alle andere muziekliefhebbers staat de update klaar bij Software-update onder het Appeltje.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Jeroen Ruiter

  Weer de frustratie… Wanneer komen HD films huren via iTunes naar Nederland… :sealed:

 • Profielfoto
  dfI*)#[email protected](*_)$U#JHEN#[email protected]$(#@Halert('hi');

  Hebben ze ook ’t probleem opgelost dat ik weer kan branden via iTunes? Sinds het installeren van iTunes 8.0 kon ik niet meer branden via iTunes hoewel dit met andere programma’s zonder problemen verliep.

  *wacht af…*

 • Profielfoto
  Delars

  Nu aan ’t downloaden… ik verwacht er niet te veel van. Maar ik ben wel blij dat ik in elk geval weer gebruik kan maken van alle online funcites in iTunes. Nadat ik vanmiddag een software update had uitgevoerd voor mijn Airport Express hing ik meteen aan de lijn met de vriendelijke klantenservice Apple.

 • Profielfoto
  Bas de Zwart

  Ja Jeroen, je hebt gelijk…. ik wil ook films van iTunes…:(

 • Profielfoto
  Sanderr_

  Ik moet zeggen dat hij nu veel beter omgaat met grote muziekbestanden zoals sets van een uur. Soms kreeg ik dan een regenboogkleurig ding en dit gedurende 10 seconden! Leuk dat het nu verholpen is want het begon irriterend te worden!

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Fijn… voor de USA :angry:

 • Profielfoto
  Sunneh

  Ik denk dat ik weet wat voor bug onderanderen is verholpen:

  Het afspelen van grotere bestanden (dan 50MB) leveren vaak een minuut laadtijd op in 8.1.0. Even kijken of dat zometeen is opgelost =)

  Edit: Inderdaad, bug opgelost niet meer 1 minuut wachten .. =)

 • Profielfoto
  www.project-euh.com

  En opstarten met een library op een externe schijf gata nu tenminste ook weer fatsoenlijk..

 • Profielfoto
  Jor1

  ik verwacht niet dat we qua films wachten op Apple iTunes, maar op de nederlandse auteursrechtenorganisaties. Apple wil wel!

 • Profielfoto
  snipper

  Over films gesproken.. http://www.youtube.com/watch?v=ebQs1AxCkQo&feature=player_embedded

  Steve Wosniak gaat Footloose!

 • Profielfoto
  ctxppc

  En ik dacht opeens dat films eindelijk hier waren gekomen… :angry: