Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 6 april 2009

iTunes 8.1.1

Zojuist heeft Apple een minime update uitgebracht voor iTunes 8.1. Hiermee komt de teller te staan op 8.1.1. Laat je niet misleiden door de mooie lijst met features die bij software-update verschijnt. Alle onderdelen waar een bulletpoint voor staat, zat al in iTunes 8.1.

Nieuw in 8.1.1 is het huren van HD-films in de Verenigde Staten en het oplossen van een aantal bugs. Zoals vaker is Apple niet scheutig met informatie over de bugs. Wat ze wel vertellen is dat onder andere VoiceOver en de synchronisatie met de iPhone en de iPod touch onder handen zijn genomen. Ben jij die zonderling in Nederland zonder iTunes? Download hem dan hier. Voor alle andere muziekliefhebbers staat de update klaar bij Software-update onder het Appeltje.

Reageer op artikel:
iTunes 8.1.1
Sluiten